You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
0752 573 671 | contact@erisdesign.ro
  • Coșul este gol!

Despre Noi

Cum arată pentru tine produsul perfect… Cum ți-l imaginezi?


Noi suntem ErisDesign.ro. O echipă dornică să susțină calitatea, atenția la detalii și mai ales creativitatea. Reprezentăm o întreagă generație tânără de antreprenori români care promovează diverse produse semnate de designeri români aflați la început de carieră, dar și a designerilor români deja consacrați.


Ne adresăm persoanelor care au o transformat stilul vestimentar într-un stil de viață. Dorim să reunim oamenii caracterizați prin diversitate, prin bucuria de a împleti activitatea lucrativă cu timpul liber și prin dorința de a face din orice ocazie un eveniment unic în viața lor.


Proiectul nostru s-a lansat din dorința de a aduce în lumina reflectoarelor piese vestimentare puternic personalizate, precum rochii, pantofi, accesorii, sau genți care pot crea o impresie unică în această lume atât de dinamică în care trăim.


Pentru noi nu există frumos sau urât, există doar „se poate să am produsul perfect”. Prin urmare, oferim posibilitatea achiziționării unor articole personalizate, atât ca stil, cât și ca măsură, dând astfel frâu liber imaginației designerilor români și dorințelor clienților noștri.


Toate produsele sunt realizate exclusiv în funcție de comanda clientului în atelierele proprii ale designerilor români. Noi facilităm livrarea în cele mai bune condiții, făcând posibil astfel visul oricărui om de a avea un accesoriu vestimentar personalizat, în cel mai scurt timp.


Susținem dezvoltarea durabilă și autenticitatea și ne dorim să vă transmitem încredere și curaj prin lucrurile purtate. Pentru noi, mâine este azi și azi este momentul perfect pentru a te simți mai bine. Azi poți alege să fii diferit!


Spune-ne ce îți imaginezi, iar noi venim cu sugestia perfectă pentru tine!